Erikah Karst wint met zoon Jozef tv-programma Jij&Ik

HOOGEVEEN - De Hoogeveense zangeres Erikah Karst en haar 10-jarige zoon Jozef hebben het tv-programma Jij&Ik gewonnen. Ze zongen het nummer Let it go van James Bay.
In het tv-programma, dat draaide om het inzamelen van geld voor Warchild, streden acht ouder-kindduo's om de eerste prijs. Het publiek kon stemmen door een staande ovatie te geven. Het duo dat de meeste mensen op de been kreeg, zou winnen.

Filmpje op YouTube

Erikah, die tegenwoordig in Hilversum woont, plaatste in april een filmpje van het duet met haar zoontje op YouTube om zich te kwalificeren voor de tv-show. Marco Borsato en zijn dochter kozen haar en Jozef uit om mee te mogen doen
Lees meer: Erikah Karst zingt met 9-jarig zoontje op landelijke tv: 'Ik schrok me helemaal rot'
Spannend
Het was nog wel even spannend vanavond. Erikah en Jozef waren als laatsten aan de beurt en kregen 189 mensen op de been. Het duo Saar en Lissy kregen eerder ook al precies 189 stemmen en stonden tot dan toe bovenaan. Daarom moest de vakjury kiezen. De jury, die bestond uit Eric van Tijn, Babette Labeij en Esmée Denters, koos uiteindelijk voor Erikah en Jozef.

Warchild

De avond draaide om het goede doel Warchild. Nog de hele avond kunnen mensen geld doneren aan dat doel. In het tv-programma RTL Late Night wordt vanavond de eindstand bekendgemaakt.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.