Vrouwelijk slachtoffer Stieltjeskanaal was hoogzwanger

STIELTJESKANAAL - Het is nog steeds niet duidelijk hoe het ongeluk in Stieltjeskanaal, waarbij gistermorgen vier leden van één familie om het leven kwamen, kon gebeuren. Dat zegt een politiewoordvoerder. De politie gaat vandaag verder met het onderzoek.
Het drama blijkt nog groter dan het gisteren al leek: het vrouwelijke slachtoffer, de 34-jarige Sukanya Khongnam, was namelijk hoogzwanger. Dat zegt familie van de slachtoffers.

Pas verhuisd
Het gezin, dat verder bestond uit Khongnams schoonvader, John Mannessen (65), haar partner Marco (44) en hun zoontje Sky van 2 jaar oud, was kortgeleden naar Stieltjeskanaal verhuisd. De familie wilde na de dood van de vrouw van John twee jaar geleden in Drenthe een nieuwe start maken.Verbouwing
De familie was druk bezig met de verbouwing van hun nieuwe huis in Stieltjeskanaal. Het ongeluk gebeurde toen de slachtoffers met een aanhanger vol bouwafval onderweg waren naar de vuilstort.

Campinggasten
Het drama voltrok zich ter hoogte van minicamping Vis-In. Zo'n twintig campinggasten zagen het voor hun ogen gebeuren. Zij zagen hoe duikers van de brandweer de slachtoffers uit de auto haalden. Hulp mocht niet meer baten.

Vandaag zijn op de plek van het ongeval bloemen neergelegd. Ook bezochten familieleden van de slachtoffers de plek.
Deel dit artikel: