Straattheater centraal tijdens derde Donderdag Meppeldag

MEPPEL - Het centrum van Meppel stroomde vandaag al vroeg vol met mensen die een kijkje komen nemen tijdens de derde Donderdag Meppeldag van dit jaar.
De derde dag staat in het teken van het Straattheaterfestival.

Optredens
Het theaterfestival biedt verschillende optredens van toneelgroepen en artiesten. Ook is er een kunstmarkt. "Ik ben echt verrast door wat ik hier aantref. Ik ben hier voor het eerst, maar het gaat echt goed", laat een handelaar op de kunstmarkt weten.

Vreemde agent
Op wat buitjes na is het goed weer voor theater en muziek in de open lucht. Het toegestroomde publiek reageert enthousiast op de voorgeschotelde acts. Daartussen duikt ineens ook een merkwaardige politieagent op die roept een ontregelaar te zijn en merkwaardige papieren toont.

Geluidsoverlast
Het gaat er vrolijk aan toe in de Meppeler binnenstad en het feest duurt nog wel even voort. De partij Sterk Meppel zamelt via een meldpunt klachten in over geluidsoverlast. Eduard Annen van die partij verwacht vandaag geen problemen, maar sluit niet uit dat volgende week tijdens de Mokumdag opnieuw klachten binnenkomen, net als eerder na de Pleinenfestivals.
Deel dit artikel: