Plannen voor nieuw luxe vakantiepark met 180 villa's bij Exloo

Het nieuwe park is vergelijkbaar met Hof van Saksen, maar luxer en kleinschaliger (Rechten: archief RTV Drenthe)
Het nieuwe park is vergelijkbaar met Hof van Saksen, maar luxer en kleinschaliger (Rechten: archief RTV Drenthe)
EXLOO - Drenthe krijgt er een luxe vakantiepart bij. Het wordt een familieresort tussen Valthe en Exloo met 180 riante vakantievilla's.
Het resort gaat Puur Exloo heten, schrijft
.

Nieuw concept

De eigenaar van Landgoed Hunzebergen bij Exloo, Real Estate, heeft Kontour Vastgoed in Heerenveen opdracht gegeven het landgoed uit te breiden volgens het nieuwe concept. Als het af is, verdwijnt de naam Hunzebergen.

Veel luxe

In het park komen alleen vrijstaande woningen te staan, gebouwd in traditioneel Drentse stijl. Ze worden onder meer voor zien van een sauna, gashaard en meerdere badkamers. Het gaat dan ook om een park in het hoogste segment van de recreatiemarkt, laat directeur Hielke Tillema van Kontour Vastgoed weten. Hij vergelijk het met Hof van Saksen, maar dan luxer en kleinschaliger

Miljoeneninvestering

Behalve een nieuw resort wordt ook het hotel van Hunzebergen verbouwd. De totale investering bedraagt veertig tot vijftig miljoen euro. De huisjes die nu al op Landgoed Hunzebergen staan, blijven ongewijzigd staan.
Wat de huurprijzen op Puur Exloo worden, is nog niet bekend.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.