Laatste wens van terminaal zieke Cor Boer uit Assen gaat in vervulling

Toeristen in de natuur van Texel (Rechten: ANP / Robin Utrecht)
Toeristen in de natuur van Texel (Rechten: ANP / Robin Utrecht)
ASSEN - De laatste wens van de terminaal zieke Cor Boer uit Assen gaat in vervulling. Hij kan nog een keer met zijn gezin een weekend op vakantie naar Texel.
Boer heeft longkanker en heeft volgens de artsen nog negen maanden te leven. Omdat hij zelfstandig taxichauffeur is, hebben zijn vriendin en hij het financieel niet breed. Een oproep op Facebook van een vriendin werd opgepikt door de media. En er werd massaal op gereageerd.
Lees meer: Laatste wens Cor Boer uit Assen: nog één keer een weekendje naar Texel
Overdonderd
Boer kan het zelf nog nauwelijks geloven: "We waren op zoek naar een betaalbaar huisje, zo rond de 500 euro, zodat we nog één keer met z'n allen een weekendje weg konden."
De inbox van Boer ontplofte gisteravond. "We werden overdonderd met berichten. We dachten: 'Jeetje wat gebeurt ons, wat is dit?' We kregen zelfs aanbiedingen van huisjes. Mijn vriendin zei gekscherend: 'We kunnen de resterende negen maanden wel op Texel blijven'."

Huisje is geregeld

Er staat inmiddels een reis gepland voor halverwege september. "We hebben een datum en het huisje is geregeld. Het enige is dat we moeten afwachten hoe ik reageer op de chemokuur die ik onderga", aldus Boer.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.