SC Erica in blessuretijd langs VKW

VOETBAL - SC Erica heeft de eerste zege van het seizoen binnen. Op Sportpark De Veenschappen werd VKW in blessuretijd verslagen en won de thuisclub met 3-2.

Lees ook: vv Emmen blijft in het spoor van Achilles 1894

Erica begon uitstekend aan de wedstrijd en binnen de minuut schoot Bastiaan Zondag de bal bijna binnen. Even later was het wel raak. Zondag reageerde attent op een verre inworp van Roy Jagt (1-0). 

Direct raak
VKW stelde in het eerste half uur er weinig tegenover. De eerste echte kans was wel direct raak. Frits Nijstad rondde een prachtige aanval over meerdere schijven uitstekend af (1-1). 

VKW begon beter aan de tweede helft, zonder dat het veel grote kansen kreeg. Toch was het de ploeg van trainer Claus Boekweg dat weer op voorsprong kwam. Slordig verdedigen werd door Ricardo Bruins afgestraft. De middenvelder krulde de 2-1 van twintig meter binnen. 

Möhlman vanaf 11-meter
Vlak voor tijd bracht Robert Veen VKW weer langszij, maar Mathijn Möhlman bracht Erica de eerste overwinning van het seizoen. Möhlman bleef rustig en schoot uit een terecht gegeven strafschop de 3-2 binnen. 

Door de winstpartij klimt SC Erica uit de degradatiezone. VKW is in de eerste klasse F terug te vinden op de zevende plaats, met zes punten uit vier duels.

Bekijk hier: de uitzending van Onze Club

Lees ook: 
Fidom helpt MSC aan ruime thuisoverwinning 
'Boerenderby' in vierde klasse blijft onbeslist
Beilen en Assen scoren niet in draak van wedstrijd
Meer over dit onderwerp:
Erica SC Erica Westerbork VKW voetbal Onze Club
Deel dit artikel: