Beilen en FC Assen scoren niet in draak van wedstrijd

VOETBAL - Beilen en FC Assen was op papier een topper in de 2e klasse L, maar daarmee was ook alles gezegd. Beide ploegen stelden teleur en wisten het net niet te vinden.
Door die puntendeling profiteren Germanicus en Raptim optimaal. Beide Coevorder clubs wonnen, van respectievelijk van Helpman (3-4) en Amicitia VMC (3-1), en staan met 12 uit vier aan kop. FC Assen volgt met 8 uit 4 op plek 3, gevolgd door Beilen, Forward en Valthermond met 7 uit 4.

Dzenan Sarkinovic

De man die zo goed begon aan het seizoen en al zes keer scoorde in de eerste twee duels had de wedstrijd in Beilen moeten beslissen, maar de spits van FC Assen faalde twee keer in kansrijke positie. "Hier lig ik wel een paar dagen wakker van" aldus Sarkinovic.

"Dat is de Islam"

De aanvaller van FC Assen is moslim en het geloof is voor hem zeer belangrijk, ook in het voetbal. "Dat we vandaag zo spelen en ik niet scoor, had zo moeten zijn. Alles moet zijn zoals het is. Misschien verliezen we hier twee punten en winnen we de komende drie duels. Ik haal uit iets negatiefs altijd iets positiefs. Ja, dat is de Islam."

Tim Beugels

Bijna had Beilen nog onverdiend de zege gepakt. In de slotminuut kopte Tim Beugels uit een vrije bal net voorlangs. De verdediger mocht overigens van geluk spreken dat hij op dat moment nog in het veld stond, want nadat hij in de eerste helft geel kreeg kroop hij bij een tweede overtreding halverwege de tweede helft door het oog van de naald.

Alle uitslagen in de 2e klasse L:

Beilen - FC Assen 0 - 0
ZNC - Valthermond 1 - 3
Noordster - Rolder Boys 4 - 6
Helpman - Germanicus 3 - 4
Raptim - Amicitia VMC 3 - 1
GSAVV Forward - GVAV-Rapiditas 2 - 2

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.