Twee dagen feest rondom officiële opening Atlas Theater

EMMEN - De eerste voorstelling was al bijna vier maanden geleden, maar gisteravond was de officiële opening van het nieuwe Atlas Theater in Emmen. En dat wordt gevierd met twee dagen feest.
"Het is zover, de officiële opening van het nieuwe theater, een bijzonder moment in de geschiedenis van Emmen", met die woorden verrichtte wethouder Bouke Durk Wilms de opening.
Gisteravond waren er al verschillende optredens, onder meer van zanger Bouke. Ook vanavond is er een muzikaal programma in het nieuwe theater met het Noord Nederlands Orkest samen met Carina Vinke, Carel Kraayenhof en Daniël Lohues. En de exploitatie van het theater wordt symbolisch overgedragen van de gemeente Emmen aan Wildlands.
Volgens theaterdirecteur Jan Geert Vierkant zijn de reacties alleen maar positief: "We hebben twee prachtige zalen, heel intiem, het geluid is fantastisch en de foyers hebben een prachtig uitzicht op het plein en Wildlands. Ons doel is om dit seizoen 40.000 kaarten te verkopen, we hebben er al 30.000 verkocht, dus dat ziet er goed uit."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.