Bakker verbouwt winkel om meer klanten te trekken

PEIZE - Bakkerij Ons Belang in Peize is vanmorgen heropend door burgemeester Klaas Smid van Noordenveld. De bakkerswinkel is de afgelopen maanden verbouwd om meer klanten te trekken.
Het gaat niet goed met de ambachtelijke bakkerij in Peize. Afgelopen zomer vroeg de winkel het dorp al om hulp. Medewerkers brachten tweeduizend enquêtes rond, om erachter te komen waar de winkel kan verbeteren.
Lees meer: Bakkerij met financiële problemen vraagt dorp om hulpSpannender assortiment
De bakkerij kreeg negenhonderd reacties op de enquête en daaruit bleek dat klanten de inrichting van de winkel gedateerd vonden en dat het assortiment spannender kan.
"Het belangrijkste wat eruit is gekomen, is dat mensen niet bewust niet naar de bakkerij komen. De bereidheid is dus groot, alleen denken Peizenaren er niet altijd aan," zegt bestuurslid van Ons Belang Robert Fledderus.

Supermarkt

Het bestuurslid zegt te begrijpen dat een bakkerij het niet gaat winnen van een supermarkt. "Dus gaan we ons onderscheiden" Met deze nieuwe inrichting en een kleiner en specifieker assortiment hoopt de bakkerij toch het hoofd boven water te houden.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.