FC Emmen ongewijzigd tegen koploper MVV

VOETBAL - FC Emmen-trainer Dick Lukkien kiest vanavond in het thuisduel tegen koploper MVV voor dezelfde elf spelers die vrijdagavond begonnen in Groesbeek tegen Achilles'29.
"Ik heb geen reden om te wisselen", aldus Lukkien. "We hebben vrijdag prima gespeeld. We waren dreigend, al hadden we misschien nog meer treffers moeten maken. Maar al met al was ik tevreden over de vier goals die we hebben gemaakt."

MVV

Na de 3-1 zege op FC Den Bosch, afgelopen vrijdag, is MVV de nieuwe koploper in de Jupiler League. De ploeg van trainer Ron Elsen heeft 32 punten uit 15 duels. Dat zijn er zeven meer dan Emmen dat zevende staat. Topschutter van de Limburgse club is Thomas Verheijdt met acht treffers. Dat is er één meer dan de topscorer van FC Emmen: Rogier Krohne.

Opstelling FC Emmen

Telgenkamp; Bakker, Siekman, Lima, Klok; Mannes, Oljve, Bos; Peters, Krohne en Kallon

Live op Radio Drenthe

FC Emmen - MVV is live te volgen op Radio Drenthe. De uitzending begint om 20.00 uur. Verslaggevers zijn René Posthuma en Niels Dijkhuizen

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.