FC Emmen-trainer Lukkien: We hadden een penalty moeten hebben

VOETBAL - FC Emmen-trainer Dick Lukkien vond na afloop van het thuisduel tegen MVV dat zijn ploeg een overwinning verdiende. "Bovendien hadden we een strafschop moeten krijgen."
Lukkien doelde op de tik die Cas Peters kreeg van MVV-doelman Bo Geens in de eerste helft. "Ik heb de beelden inmiddels gezien en de keeper maakt gewoon een sliding van achteren en schopt het standbeen van Cas weg."
Ook Issa Kallon ging kort voor het einde van de wedstrijd naar de grond in het strafschopgebied, maar die situatie kon Lukkien moeilijk inschatten. "Ik vond vooral dat Issa daar eerder had moeten schieten. Hij had een betrekkelijk vrije doorgang en twijfelde vervolgens te lang."
"We hadden een vanavond een penalty verdiend en twee keer moeten scoren, want naast de kans van Kallon had ook Mannes gewoon moeten scoren."
De oefenmeester was wel vol lof over de teamprestatie. "We hebben geknokt voor iedere meter en we stonden uitstekend in de organisatie. Dat is een groot compliment voor deze ploeg."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.