Doe Maar grote publiekstrekker op Retropop 2017

EMMEN - Doe Maar staat op 10 juni op het hoofdpodium van het popfestival Retropop in Emmen. Dat heeft de organisatie vanochtend bekendgemaakt.
Doe Maar bestond van 1978 tot 1984 en treedt sinds 2000 weer regelmatig op. "We zijn er super blij mee. Ik kan echt niet anders zeggen. We hebben er al een wijntje op gedronken", zegt Johan Lubbers van de organisatie.

Publiekstrekker

"Het is een van de gedroomde publiekstrekkers. We hebben het al eens eerder geprobeerd", vertelt Lubbers. Maar in het verleden lukte het uiteindelijk niet om Doe Maar naar Emmen te halen. "Maar volgend jaar willen ze een aantal festivals doen en wij zijn een van de gelukkigen."

Roger Hodgson

Ook voormalig Supertramp-lid Roger Hodgson speelt die dag op het hoofdpodium. Hodgson was in 2012 ook al te horen op het festival aan de Grote Rietplas. "Die heeft dermate veel indruk gemaakt dat we hebben besloten om hem terug te halen", zegt Lubbers daarover.

Op een ander podium spelen het Groninger duo Rooie Rinus en Pé Daalemmer en Danny Vera. Danny Vera is bekend van het tv-programma Voetbal Inside.

De kaartverkoop begint op 17 december.
Meer over dit onderwerp:
Doe Maar Retropop Emmen gemeente Emmen
Deel dit artikel: