Zanger René Karst valt in de prijzen tijdens Party Awards

René Karst en Stef Ekkel met hun awards (Rechten: Facebook René Karst)
René Karst en Stef Ekkel met hun awards (Rechten: Facebook René Karst)
HOOGEVEEN - Zangers René Karst uit Hoogeveen en Stef Ekkel uit Kampen hebben gisteravond twee awards gewonnen tijdens de uitreiking van de Party Awards 2016 in Raamsdonkveer.
"Het was een behoorlijk feestje", zegt René Karst. "De Party Awards worden 's avonds en 's nachts uitgereikt. Dus ik lag uiteindelijk om vijf uur op bed."


Juryprijs en publieksprijs

De volkszangers sleepten voor hun feestsingle
Liever te dik in de kist
een publieksprijs en de prijs van de vakjury in de wacht. De Party Awards zijn in het leven geroepen om de Nederlandse feestartiesten te stimuleren.
"We hebben een mooi beeld gekregen en natuurlijk eeuwige roem. Er is geen geldbedrag aan verbonden, maar dat vinden we ook niet belangrijk."

Groot succes

Twee weken geleden kreeg René Karst ook nog een award voor de beste single tijdens de uitreiking van de Koos Alberts Awards.
"Ik word al een half jaar een beetje geleefd. Ik vind het fantastisch en ik kan het goed handelen. Het is hartstikke druk, maar wel hartstikke leuk dat dit allemaal gebeurt", aldus Karst.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.