Jonge ondernemers gaan strijd aan met traditionele opslagaanbieders

HOOGEVEEN - De jonge ondernemers Julian Doorten (26) uit Tiendeveen en Niels van Eck (27) uit Pesse brengen met een nieuw initiatief vraag en aanbod van opslagruimte bij elkaar.
Het duo heeft het bedrijf Storage Share opgericht, waarmee zij op 'Airbnb-achtige wijze' aanbieders van ruimte in contact brengen met mensen die opslagruimte zoeken.

Doorten weet uit eigen ervaring hoe het is om geen opslagruimte te hebben: "In Drenthe had ik alle ruimte. Maar toen ik naar Amsterdam verhuisde voor mijn eerste baan, kon ik me van mijn salaris niet meer veroorloven dan een kamer van zes vierkante meter. Mijn skispullen bleven achter in mijn ouderlijk huis in Tiendeveen, omdat er geen ruimte voor was."

Met die ervaring is Storage Share opgericht om vraag en aanbod van opslagruimte goedkoop bij elkaar te brengen. "Het is een platform voor particulieren waar zij hun lege ruimten kunnen aanbieden. Dan gaat het om een berging, garagebox of zolder", vertelt Doorten.

Zowel aanbieders van opslagruimte als mensen die daarnaar op zoek zijn kunnen vanaf vandaag terecht op hun site http://www.storage-share.nl.
Deel dit artikel: