Opgelet: insluipers actief in Drenthe

VRIES - In Drenthe zijn twee mannen actief die met een babbeltruc woningen proberen binnen te komen. Bij de politie zijn op dit moment drie incidenten bekend die erg op elkaar lijken.

Gisterochtend kwamen twee mannen aan de deur bij een woning aan de Dingspil in Vries. De bewoonster vertrouwde het verhaal niet en liet de mannen niet binnen.

Leidingen controleren
Woensdagmiddag slaagden twee mannen er wel in een woning aan de Prins Bernardlaan in Paterswolde binnen te komen. Ze vertelden de oudere bewoonster dat er wateroverlast in de buurt was en dat ze de leidingen kwamen controleren. Een van de mannen bleef beneden bij de bewoonster terwijl de andere op de bovenverdieping kasten doorzocht. Voor zover bekend is er niets gestolen.

Diezelfde middag kwam er bij de politie een soortgelijke melding binnen van een bewoner van de Rechteren in Meppel. Ook hier ging het om twee mannen, waarvan de ene boven kasten had doorzocht. Ook hier werd voor zover bekend niets gestolen.

Signalement
Volgens de politie gaat het om twee blanke mannen met een normaal postuur, zeer kort haar en tussen de 35 en 50 jaar oud.
Meer over dit onderwerp:
112 insluipers politie Meppel Paterswolde Vries
Deel dit artikel: