Zoektocht naar overvaller kapsalon Leek gaat door

De kapsalon die werd overvallen in Leek (Rechten: Google Streetview)
De kapsalon die werd overvallen in Leek (Rechten: Google Streetview)
LEEK - De politie is nog altijd op zoek naar de man die vrijdag een overval pleegde op een kapperszaak in Leek. In de hoop op nieuwe aanwijzingen is de politie daarom nu op zoek naar drie specifieke getuigen.
Vrijdagavond werd de kapsalon aan de Hulstlaan overvallen door een man met een mes. Hij droeg een bivakmuts. Of de dader iets heeft buitgemaakt, is niet bekendgemaakt.
Lees meer: Dader op de vlucht na overval op kapper in Leek De politie is op zoek naar twee mensen die vrijdag rond 19.45 uur over de Hulstlaan in de richting van de Goldbergsingel fietsten. Ook zoekt de politie een fietser die rond hetzelfde tijdstip een fiets pakte die tegen de gevel van de kapperszaak stond. Deze persoon fietste over de parkeerplaats of stoep richting de Goldberglaan.
Volgens de politie kunnen deze drie fietsers belangrijke getuigen zijn. Zij worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.