Drentse jongerenkeet beste van Nederland

FLUITENBERG - De beste keet van Nederland staat in Drenthe. De jongerenkeet ATF in Fluitenberg heeft de zevende editie van 'De beste keet van Nederland' gewonnen. De keet scoorde hoog op vrijwel alle 'keetkeurthema's'.
De wedstrijd is georganiseerd door plattelandsjongeren.nl. De keten werden niet alleen gekeurd op uiterlijk en de activiteiten die er plaatsvinden, maar ook op brandveiligheid, drankbeleid en huisregels.

Kippenvel
De jongeren van de keet zijn erg blij met de uitslag. Manon Oosterkamp: "ik heb er drie nachten van gedroomd. Ik kon er vannacht niet van slapen. Kippenvel toen ik vanmorgen het telefoontje kreeg. We zijn zo blij!"

De keetbeoordelaar die de keet ATF bezocht was erg enthousiast over de keet. "Zowel de binnen- als buitenkant van de keet ziet er supermooi uit. Buiten is een terras met een werkende fontein en binnen springt de groen-witte gehalveerde Volkswagen Transporter in het oog. Verder doet de zeer verzorgd uitziende keet Apres-ski-achtig aan." 

Mooi Wark
Keet ATF heeft met het winnen van de wedstrijd een optreden van de band Mooi Wark binnengehaald. 

Jongerenketen komen voornamelijk negatief in het nieuws. Met 'De beste keet van Nederland' wil plattelandsjongeren.nl jongeren faciliteren om hun keet veilig en actief te beheren.
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Hoogeveen Flutienberg jongeren keet
Deel dit artikel: