Koninklijk bezoek bij Young Business Award in Emmen

Prins Constantijn aanwezig bij Young Business Award (Rechten: ANP)
Prins Constantijn aanwezig bij Young Business Award (Rechten: ANP)
EMMEN - Prins Constantijn is in juni aanwezig bij de finale van de Young Business Award in Emmen. Dit is een prijs voor de meest veel belovende startende onderneming van Nederland en wordt jaarlijks in Emmen uitgereikt.
De prins is uitgenodigd bij het evenement als ambassadeur van StartupDelta, een programma van het ministerie van Economische Zaken om het Nederlandse beginnende ondernemersklimaat te versterken en te verbinden met de rest van de wereld. Prins Constantijn volgde afgelopen jaar Neelie Kroes op als ambassadeur.
Wat de rol van Prins Constantijn zal zijn tijdens de Young Business Award is nog niet bekend. De prijs wordt op 6 juni uitgereikt in het Atlas Theater in Emmen. Daarvoor zijn er op 28 maart en op 2 mei de halve finales van de Young Business Award in Assen en Hoogeveen.
Op dit moment maken nog twaalf bedrijven kans om de Young Business Award in de wacht te slepen:
- Storage Share in Hoogeveen
- Watermelon Messenger in Utrecht
- Media Distillery in Amsterdam
- WebshopinChina.com in Amsterdam
- Breath in Balanz in Meppel
- ParkFlyRent in Amsterdam
- Parkeagle BV in Amsterdam
- Inkless in Delft
- Hamwells in Maassluis
- Hardt in Delft
- CC Diagnostics in Groningen
- Jake in Groningen
Vorig jaar werd McNetiq uitgeroepen tot winnaar van de Young Business Award.

Vanochtend rond 8.15 uur kunt u in Drenthe Nu op Radio Drenthe luisteren naar een gesprek met Niels Palmers van stichting Young Business Award.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.