Crowdfunding moet Hurry Up naar hoger niveau tillen

De selectie van Hurry Up (foto website Hurry Up)
De selectie van Hurry Up (foto website Hurry Up)
HANDBAL - Handbalclub Hurry Up uit Zwartemeer gaat iets nieuws doen. Om de gehele club naar een hoger plan te tillen lanceert de club een crowdfunding-actie. Deze actie moet zo'n 60.000 euro opbrengen.
"Het is niet zo dat we met minder ontevreden zijn, maar we mikken op een bedrag van 60.000 euro omdat we dan ook de stappen kunnen maken die we willen maken", aldus Hurry Up-voorzitter Ron Haandrikman.

Strijden om de landstitel en overwinteren in Europa

Hurry Up wil graag hogerop. Met het eerste herenteam wil de club structureel meedoen om het landskampioenschap en ieder jaar overwinteren in de Europacup.

Dames naar eredivisie

Voor de dames wordt een toekomstvisie uitgestippeld die moet leiden naar de eredivisie.

Iedereen moet mee

De hele vereniging moet mee met deze ambities. Zo wordt er volop ingezet op het jeugdplan dat ervoor moet zorgen dat de jeugdexponenten te bewonderen zijn in de topteams.

Draagvlak

De laatste jaren teerde de club volledig op het geld van (enkele) geldschieters. Dat bedrag (het is niet bekend of dit bedrag volgend seizoen minder wordt) is voor die doelstellingen niet toereikend, waarom de club dus een beroep doet op de menigte.
Op de speciale website kan iedereen die de eredivisieclub een warm hart toedraagt een financiële bijdrage doen. Het bedrag mag de supporter zelf bepalen. Dit varieert van 10 tot 1000 euro.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.