Bed and breakfast in Assen beste van Nederland

ASSEN - Bed and Breakfast Logement No5 aan het Van der Feltzpark in Assen is gekozen tot Beste Bed and Breakfast van Nederland in 2017.
Logement No5 bleef B&B's uit Den Oever en Budel voor. De Stichting Bed and Breakfast organiseerde de verkiezing voor de tiende keer.
Lees meer: Ondernemend: 'Ik vind het hartstikke leuk om mensen een wauw-gevoel te geven'
Wauw-gevoel
Logement No5 is in handen van Yvonne Rengelink. Zij had haar hele leven al de droom om een eigen bedrijf te beginnen. "Een aantal jaren geleden ben ik dat gewoon begonnen. Ik vind het hartstikke leuk om mensen een soort 'wauw-gevoel' te geven en om mensen te laten genieten en te laten verwennen. Daar past een concept als een bed and breakfast heel goed in", zei Rengelink onlangs in het RTV Drenthe-programma Ondernemend.

Luxe en rust

“Bij Logement No5, een monumentaal herenhuis in het hart van Assen, word je als gast ondergedompeld in luxe en rust", zegt Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Volgens de stichting biedt het Asser B&B het hoogste kwaliteitsniveau. Gasten beoordelen hem gemiddeld met een 9.8. Arens: "Dan is het predicaat Beste Bed & Breakfast van Nederland welverdiend!”
Bekijk hier de reportage over Logement No5 uit Ondernemend van vrijdag 21 april 2017:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.