Puntje BSVV voldoende voor periodetitel

BSVV in actie op een archieffoto (Rechten: RTV Drenthe)
VOETBAL - BSVV mag zich opmaken voor de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. Dat dankt de ploeg uit Bovensmilde aan concurrent Waskemeer.
Bekijk hier:
BSVV speelde op eigen veld met 2-2 gelijk tegen nummer drie RWF uit Frieschepalen. Maar doordat Waskemeer verrassend met 1-0 verloor van laagvlieger ODV, eindigt BSVV boven Waskemeer in de derde periode.
BSVV kwam tegen RWF al in de vijfde minuut op achterstand. Op slag van rust werd het gelijk en twintig minuten voor kwam BSVV op voorsprong. In de laatste minuut maakte RWF er 2-2 van.
Door het behalen van de derde periodetitel, kan BSVV na een jaar afwezigheid weer terugkeren in de derde klasse.