Mammacentrum in Hoogeveen levert Treant een roze lintje op

Meer dan duizend patiënten kreeg het Mammacentrum in een jaar tijd over de vloer (Rechten: RTV Drenthe)
Meer dan duizend patiënten kreeg het Mammacentrum in een jaar tijd over de vloer (Rechten: RTV Drenthe)
HOOGEVEEN - Alle ziekenhuizen in onze provincie hebben een roze lintje gekregen voor de borstkankerzorg die ze verlenen.
De Borstkankervereniging reikt de lintjes elk jaar uit aan zorginstellingen die goede zorg verlenen aan mensen met borstkanker.
Vooral voor het nieuwe Mammacentrum in Hoogeveen van Treant Zorggroep is het roze lintje een mooie opsteker.

Erkenning

"We zijn ontzettend blij met deze erkenning voor de goede borstkankerzorg die we leveren", zegt bestuursvoorzitter Carla van de Wiel van Treant. "Met het Mammacentrum in Hoogeveen bundelen we alle kennis en expertise op dit gebied. Het roze lintje van Borstkankervereniging Nederland is een bevestiging van het feit dat we iedere patiënt een behandeling op maat bieden."

Reportage uit mei over het Mammacentrum, waar al meer dan duizend mensen gebruik van hebben gemaakt.

Een jaar oud

Het Mammacentrum in Hoogeveen
. Chirurg Léonie Smit: "In het Mammacentrum bieden we onze patiënten de nieuwste technieken en beste specialisten rondom borstkankerzorg. Door alles op één afdeling te plaatsen kunnen we alle benodigde onderzoeken op dezelfde dag doen. Nog diezelfde middag krijgen zij de uitslag."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.