Eerste besmettingsgeval vastgesteld in gemeente Tynaarlo

gemeentehuis tynaarlo
Het gemeentehuis van Tynaarlo © RTV Drenthe
Bij iemand in de gemeente Tynaarlo is het coronavirus (COVID-19) vastgesteld. Het is voor het eerst dat iemand in deze gemeente positief is getest op het virus.
Volgens GGD Drenthe gaat het om een 'volwassen persoon'. Er wordt een contactonderzoek opgestart. Op dit moment zijn er in onze provincie 18 besmettingen vastgesteld, meldt de GGD.

Noordenveld

De GGD meldde vanochtend dat ook in Noordenveld iemand is besmet met het coronavirus. Ook hier gaat het om het eerste gesignaleerde besmettingsgeval in de gemeente. Daarnaast zijn drie medewerkers van ziekenhuizen van Treant Zorggroep positief getest op het Coronavirus. Deze medewerkers van het Scheperziekenhuis in Emmen en het Bethesda in Hoogeveen, zitten in thuisquarantaine.
In verband met het coronavirus heeft RTV Drenthe een speciaal dossier aangemaakt. Daarin houden we je op de hoogte waar in Drenthe sprake is van besmettingen, wat de gevolgen zijn en wat je zelf moet doen zodra je vermoedt dat je het coronavirus hebt. Ook kun je daar je dringende vragen kwijt over het virus.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.