Supermarkt in Nieuw-Buinen is tijdelijk dicht

NIEUW-BUINEN - Supermarkt That's Fresh in Nieuw-Buinen is tijdelijk dicht. Dat staat op papieren die achter de ramen van de supermarkt hangen.
De reden van de sluiting is volgens een medewerker de omzet, die achterblijft. "Ook kwam de vakantieperiode eraan en bleven de mensen weg. Er was ook niemand die de winkel kon runnen in de zomer, vandaar dat 'ie even dicht is."

Directieoverleg
Volgens de werknemer is het wel de bedoeling dat de winkel weer open gaat. Daarnaast zou er een andere ondernemer op de winkel komen, maar dat is niet doorgegaan.

Eigenaar Henk van der Veen laat weten dat later deze week en volgende week overleg plaatsvindt met de directie en dat dan meer duidelijk wordt.

Teleurgestelde reacties
Inwoners betreuren de tijdelijke sluiting van de supermarkt, zo is te lezen op Facebook. "De oudere mensen kunnen nu niet meer met hun rollator hun ommetje maken en dan boodschappen doen."

Ook krijgt het personeel van de winkel complimenten. "Het personeel is aardig en we hopen dat de winkel weer open gaat, met hetzelfde personeel."

Heropend
De supermarkt onder het label That’s Fresh in Nieuw-Buinen werd begin dit jaar heropend, nadat het pand een tijd leeg stond. Daarvoor zat de Spar erin. Tijdens een evaluatie in mei bleek al dat de omzet van de winkel flink omhoog moest, om de winkel open te houden.

Deel dit artikel: