Vader Sharleyne doet aangifte tegen grootouders vanwege smaad

Vader Victor Remouchamps en zijn dochter Sharleyne (Rechten: Victor Remouchamps)
Vader Victor Remouchamps en zijn dochter Sharleyne (Rechten: Victor Remouchamps)
HOOGEVEEN - De vader van Sharleyne, het meisje dat in 2015 overleed door een val van een flat in Hoogeveen, gaat aangifte doen van smaad en laster door de grootouders van het meisje.
De oma en opa deden gisteren in de Hoogeveensche Courant voor het eerst hun verhaal over de vader van hun kleindochter. Daarin maken zij hem tal van verwijten in reactie op beweringen die de vader eerder zelf deed in de media.
Lees meer: 'Sharleyne was geen meisje met klitten in het haar'
Het achtjarige meisje viel onder verdachte omstandigheden van de flat waar ze bij haar moeder woonde. Het Openbaar Ministerie vervolgt de vrouw voor moord of doodslag.
De grootouders zeggen onder meer dat de vader amper interesse had in zijn dochter en onder de alimentatie uit wilde komen. Het interview valt verkeerd bij vader Victor Remouchamps, meldt zijn advocaat Sébas Diekstra. "Mijn cliënt kan de verwijten van de ouders van de moordverdachte gedocumenteerd weerleggen. Hoewel het hem duidelijk is waarom er nu kort voor de vervolging allerlei ongefundeerde verwijten worden geuit in de media, kan hij deze beschadigende uitlatingen niet zomaar over zijn kant laten gaan."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.