Opnieuw podiumplaats voor Patrick van der Duin in Olympia's Tour

Fabio Jakobsen wint in Vledder (Rechten: OlympiasTour)
Fabio Jakobsen wint in Vledder (Rechten: OlympiasTour)
WIELRENNEN - Na de overwinning van gisteren in Assen is Patrick van der Duin (21) uit Nieuw-Roden vandaag in Vledder derde geworden in de massasprint. De derde etappe van Olympia's Tour die in Uffelte van start ging werd gewonnen door Fabio Jakobsen van het SEG Racing Team
De tweevoudig Nederlands Kampioen bij de beloften hield na 126 kilometer Bram Welten van BMC Racing in de massasprint achter zich.

Ide Schelling en Nicholas Dlamini gaven de derde etappe van Olympia's Tour in Drenthe kleur. Het duo ontsnapte uit het peloton en bleef weg tot de laatste plaatselijke omloop van 11 kilometer rond Vledder. De wedstrijd eindigde in een massasprint.

Peloton verlaat Drenthe

Na drie koersdagen in Drenthe vertrekt het peloton morgen naar Overijssel. De vierde etappe start en finisht in Hardenberg . Zaterdag wordt er gekoerst in Limburg rond Offenbeek. Zondag is de laatste etappe van Olympia's Tour. De finish ligt dan in het Limburgse Noorbeek.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.