E&O - DFS Arnhem live op rtvdrenthe.nl

HANDBAL - De eredivisiewedstrijd E&O - DFS Arnhem is zaterdagavond live te zien op www.rtvdrenthe.nl als 'wedstrijd van de week'. Het is voor de formatie uit Emmen de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen.

Iedere week zendt RTV Drenthe een wedstrijd live uit. In principe alleen te zien via de website, maar regelmatig ook op TV Drenthe. Afgelopen weekend was ACV - Harkemase Boys de eerste 'wedstrijd van de week'. 

E&O en DFS wonnen hun eerste duel 
Zowel E&O als DFS begonnen de competitie met een zege. Arnhem won thuis met 29-27 van Aristos, terwijl de formatie van Joop Fiege simpel afrekende met HARO in Rotterdam: 26-34 

Lees ook: E&O boekt overtuigende zege in Rotterdam

Finalepoule landstitel 
Vorig seizoen waren E&O en Arnhem de twee ploegen die vochten voor de eerste twee plaatsen in de reguliere competitie van de eredivisie. Uiteindelijk werd E&O 1e en Arnhem 2e. In de kampioenspoule was E&O al snel kansloos voor een plek bij de eerste drie (wat promotie naar de BENE-League zou betekenen). Arnhem begon in de andere kampioensgroep nog met een zege op Quintus, maar kon die stunt geen vervolg geven waardoor ook die ploeg als vierde eindigde. 

De uitzending van de 'wedstrijd van de week' tussen E&O en DFS Arnhem op www.rtvdrenthe.nl begint zaterdag om 20.25 uur. 
Deel dit artikel: