Bokser Ben Tingen wint op technisch knockout

BOKSEN – Ben Tingen (33) uit Bovensmilde heeft in Heerlen z'n achtste profpartij gewonnen. Tegenstander was de Georgiër Beka Aduasshivilli. Tingen besliste de partij aan het eind van de derde ronde met een technisch knockout.
"Ik ben de partij rustig begonnen, maar in de tweede ronde ging het tempo wat omhoog en trof ik hem een paar keer hard op het hoofd en het lichaam. En dan zie je toch dat je tegenstander daar last van heeft. In de derde ronde hadden we de afspraak om hem een paar keer hard op het lichaam te raken, zodat hij daar last van kreeg en z'n handen wat liet zakken. Daardoor kon ik bovenop het hoofd verder werken. En toen kwam ik goed hard door op het lichaam en zakte hij in elkaar", verklaart Tingen.
In september 2015 bokste Tingen z'n eerste profpartij. Inmiddels staat de teller op acht; daarvan won hij er zeven, één partij bleef onbeslist.
Op 18 november bokst Tingen z'n negende profpartij in MartiniPlaza in Gronigen. De tegenstander in nog niet bekend.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.