Voetbalclub Gasselternijveen herdenkt overleden jongen

Het lichaam van de jongen werd donderdag gevonden (Rechten: Persbureau Meter)
Het lichaam van de jongen werd donderdag gevonden (Rechten: Persbureau Meter)
GASSELTERNIJVEEN - Voetbalclub VV Gasselternijveen heeft dit weekend voor alle wedstrijden een minuut stilte gehouden om de 12-jarige jongen uit het dorp die donderdag om het leven kwam te herdenken.
De jongen, die volgens de politie door een ongeluk is overleden, was lid van een jeugdteam van ZVC'14, waar de jeugd van VV Gasselternijveen bij speelt.
Lees meer: Jongen (12) komt om bij 'tragisch ongeluk' in Gasselternijveen
'Grote impact'
Volgens bestuurslid Lukas Tammenga van VV Gasselternijveen heeft het overlijden van de jongen grote impact op de club. "We hebben zelfs overwogen om alle wedstrijden af te gelasten, maar op advies van hulpverleners hebben we besloten ze wel door te laten gaan. We hebben hem op gepaste wijze herdacht."
Het team waarbij de jongen zelf speelde, heeft niet gespeeld.

Ongeluk

De 12-jarige jongen werd donderdagmiddag in de bosjes langs de Parachutistenweg gevonden. De politie rondde gisteren het onderzoek naar zijn dood af. Er is vastgesteld dat hij is omgekomen tijdens het spelen. Meer wil de politie niet kwijt.
Lees meer: Politieonderzoek naar dood jongen (12) Gasselternijveen afgerond
Inwoners van Gasselternijveen kunnen maandag vanaf 8.30 uur terecht in dorpscentrum De Spil om te praten met medewerkers van een sociaal team van de gemeente Aa en Hunze.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.