Jens Dekker verrast opnieuw met podiumplaats

Jens Dekker wordt tweede in Ronse (Rechten: familie Dekker)
Jens Dekker wordt tweede in Ronse (Rechten: familie Dekker)
VELDRIJDEN - Jens Dekker uit Fluitenberg is vandaag in het Belgische Ronse tweede geworden tijdens de GP Mario de Clercq.
Op het parcours rond de Hotondberg moest hij de Belg Eli Iserbyt voor zich dulden. Zijn landgenoot Yannick Peeters werd derde.

Ademhalingsproblemen

Vorig weekend verraste Dekker zichzelf en z'n omgeving al met een overwinning tijdens de Superprestige van Gieten. De 18-jarige crosser sukkelde al heel wat maanden met z'n gezondheid. Tijdens de koers had hij regelmatig last van ademhalingsproblemen. Ondanks dat hij verschillende specialisten bezocht, werd er nooit een oorzaak gevonden.

Nagengast twaalfde

Fleur Nagengast uit Beilen eindigde bij de vrouwen als twaalfde in Ronse. De Amerikaanse Kate Compton verzekerde zich van de winst. Maud Kaptheijns - de winnares van de Superprestige in Gieten - moest deze keer genoegen nemen met de tweede plek. De Britse Helen Wyman maakte het podium compleet.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.