Ook WKE'16 geeft het 'echte' Oranje goede voorbeeld: 11-1

VOETBAL - Niet alleen Nieuw Buinen haalde vanmiddag hard uit door met 9-1 te winnen van GRC Groningen, ook WKE'16 deed van zich spreken. De vierdeklasser liet niets heel van het arme Valther Boys. In Emmen werd het 11-1.

Het Nederlands Elftal moet dinsdag met zeven goals verschil winnen van Zweden om toch nog uitzicht te houden op het WK voetbal in Rusland volgend jaar. Volgens velen een kansloze opdracht, maar het andere Oranje bewijst dat niets onmogelijk is.

Lees ook: Het 'andere' Oranje geeft het 'echte' Oranje goede voorbeeld

Vijf goals Ferdy Poelman
WKE'16 deed het voor rust nog rustig aan, getuige de 3-0 stand, maar raakte in de tweede helft op volle toeren. Pas bij 9-0 mocht Valther Boys de eretreffer scoren. De grote man bij de thuisclub werd Ferdy Poelman. De centrumspits scoorde vijf keer. De overige treffers werden gemaakt door: Henk Bakker (3), Hendrik Gustin (2) en Harold Wolters.

Na drie duels heeft WKE'16, dat vorig jaar kampioen werd van de vijfde klasse, 7 punten. Daarmee staat de ploeg van trainer Berend Oosting op de tweede plaats. HOC heeft 9 punten en staat eerste.

Bekijk hier: de nieuwste uitzending van Onze Club  

Meer amateurvoetbal:
Uitslagen zondagamateurs
Achilles 1894 raakt koppositie kwijt na eerste verlies
Onthutsend zwak MSC verliest weer 
SVBO met man minder langs Rolder Boys
Dwingeloo voorlopig Westervelds beste
Deel dit artikel: