Ook WKE'16 geeft het 'echte' Oranje goede voorbeeld: 11-1

Ferdy Poelman op weg naar weer een treffer voor WKE'16 (Rechten: Oldenburger/website WKE'16)
Ferdy Poelman op weg naar weer een treffer voor WKE'16 (Rechten: Oldenburger/website WKE'16)
VOETBAL - Niet alleen Nieuw Buinen haalde vanmiddag hard uit door met 9-1 te winnen van GRC Groningen, ook WKE'16 deed van zich spreken. De vierdeklasser liet niets heel van het arme Valther Boys. In Emmen werd het 11-1.
Het Nederlands Elftal moet dinsdag met zeven goals verschil winnen van Zweden om toch nog uitzicht te houden op het WK voetbal in Rusland volgend jaar. Volgens velen een kansloze opdracht, maar het andere Oranje bewijst dat niets onmogelijk is.


Vijf goals Ferdy Poelman
WKE'16 deed het voor rust nog rustig aan, getuige de 3-0 stand, maar raakte in de tweede helft op volle toeren. Pas bij 9-0 mocht Valther Boys de eretreffer scoren. De grote man bij de thuisclub werd Ferdy Poelman. De centrumspits scoorde vijf keer. De overige treffers werden gemaakt door: Henk Bakker (3), Hendrik Gustin (2) en Harold Wolters.
Na drie duels heeft WKE'16, dat vorig jaar kampioen werd van de vijfde klasse, 7 punten. Daarmee staat de ploeg van trainer Berend Oosting op de tweede plaats. HOC heeft 9 punten en staat eerste.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.