'Dood kind in auto bij Asser politiebureau is 12-jarig meisje uit Hoogeveen'

ASSEN - Het overleden kind dat vanavond in een auto bij het politiebureau in Assen werd aangetroffen, is een 12-jarig meisje uit Hoogeveen. De man die is aangehouden in verband met haar dood, zou de vriend van haar moeder zijn.
Hij wordt ervan verdacht het meisje te hebben omgebracht. De man zou een zedenverleden hebben. Dat meldt een betrouwbare bron aan RTV Drenthe.
Woordvoerder Anthony Hogeveen van de politie kan deze details nog niet bevestigen. "Het is van belang dat wij vandaag goed in deze zaak duiken en alle gegevens uitzoeken. Tot die tijd kan ik nog niet reageren op het verhaal."
Agenten vonden het dode meisje in een auto, nadat de man zich vanavond rond half acht bij het politiebureau aan de Balkengracht in Assen meldde. Hij zocht contact met de agenten die daar op dat moment aan het werk waren.
De agenten gingen met de man in gesprek en liepen met hem mee naar zijn auto. In het voertuig werd vervolgens het overleden meisje gevonden. De man is direct aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood en is ingesloten.
De politie onderzoekt wat er gebeurd is en de auto is in beslag genomen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl