Stelling: Nooit meer voetballen bij een club na mishandeling op het veld

TIENDEVEEN - De voetbalwedstrijd vv Tiendeveen - Achilles 1894 liep afgelopen weekend volledig uit de hand. Spelers van de thuisclub schopten en sloegen de grensrechter van Achilles.
Nadat Achilles 1894 op een 1-3 voorsprong komt, slaan de stoppen bij enkele spelers door. Grensrechter Hakkeling bemoeit zich met een opstootje en wordt vervolgens door drie spelers van Tiendeveen geslagen en geschopt.

Bestuurslid Rudy Kleine van vv Tiendeveen keurt het gedrag van zijn spelers af, maar plaatst ook een kanttekening. Volgens hem daagde de grensrechter de spelers van Tiendeveen uit en sloeg hij terug.


Tiendeveen heeft de drie betrokken spelers voorlopig geschorst, de KNVB doet onderzoek en de grensrechter doet aangifte. Wat vind jij? Mogen voetballers die iemand mishandelen op een voetbalveld ooit nog bij een voetbalclub spelen?Leste Ronde
Meepraten over de stelling van vandaag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 en 18.00 uur naar 0592-331188 of kijk op Facebook.com/RTVDrenthe en laat uw reactie achter.

Vorige stelling
De stelling van vrijdag ging over bladblazers. Erger jij je hieraan? Ruim veertig procent van de stemmers vindt het geluid irritant. Zestig procent heeft er geen moeite mee. In totaal brachten 3.797 mensen hun stem uit.
Deel dit artikel: