Stelling: Drenthe moet er alles aan doen om de Formule 1 naar Assen te halen

Max Verstappen en Lewis Hamilton in de achtervolging (Rechten: ANP / Frits van Eldik)
Max Verstappen en Lewis Hamilton in de achtervolging (Rechten: ANP / Frits van Eldik)
ASSEN - Max Verstappen die de eerste Grand Prix ooit op het TT Circuit in Assen wint. Een realistisch idee of toch een utopie?
Als het aan de VVD en het CDA in Provinciale Staten ligt, moet het gaan gebeuren. Beide partijen zien de Formule 1 in Assen namelijk wel zitten.
De VVD dient woensdag een motie in waarin de partij de provincie vraagt er alles aan te doen om dit voor elkaar te krijgen. Volgens de VVD zet de Formule 1 Drenthe heel goed op de kaart en profiteert ook het vliegveld in Eelde hiervan. Het CDA wil op zijn beurt dat er een haalbaarheidsonderzoek wordt ingesteld, net als bij de grote concurrent Zandvoort.

Stelling

Wat vindt u? Ziet u de snelle bolides van Ferrari, Mercedes en Red Bull Racing graag op het TT Circuit racen? En moet Drenthe er dus alles aan doen om de races naar Assen te krijgen?

Leste Ronde

Meepraten over de stelling van vandaag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 en 18.00 uur naar 0592-331188 of kijk op Facebook.com/RTVDrenthe en laat jouw reactie achter.

Vorige stelling

Vrijdag vroegen we u of het een armoedige keuze is om Waylon voor de tweede keer naar het Eurovisie Songfestival te sturen. Een kleine meerderheid van bijna 54 procent vindt van wel, ruim 46 procent is het daar niet mee eens. In totaal brachten 2.620 mensen hun stem uit.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.