Hoofdkantoor Hartman Expeditie staat nu in Nieuw-Amsterdam

Hartman zit vanaf nu in Nieuw-Amsterdam (Rechten: Hartman Expeditie)
Hartman zit vanaf nu in Nieuw-Amsterdam (Rechten: Hartman Expeditie)
NIEUW-AMSTERDAM - Hartman Expeditie heeft zich gevestigd in Nieuw-Amsterdam. Het gaat om het hoofdkantoor en het distributiecentrum van het bedrijf.
De nieuwe locatie staat pal aan de A37 op bedrijventerrein De Tweeling. Hartman vervoert groente en fruit naar Scandinavië.

Dubbel feest

Tijdens de opening van de nieuwe locatie, gisteren, werd ook meteen gevierd dat het bedrijf twaalf-en-half jaar bestaat. Ook werd de nieuwe directeur Sibo Prakken aangesteld. Hij runt nu samen met oprichter Ronald Hartman het bedrijf.
Lees meer: Extra werkgelegenheid in Emmen door komst logistiek bedrijf Hartman
Kortste route
Volgens Ronald Hartman is de locatie in Nieuw-Amsterdam ideaal. "Niet alleen hebben we hier veel ruimte en groeimogelijkheden, ook liggen we direct aan de kortste route tussen de Randstad en Scandinavië. De locatie past ook nog eens uitstekend in onze rijdtijdenschema’s."
Bij Hartman Expeditie werken 135 mensen. Het bedrijf heeft nu drie vestigingen: in Nieuw-Amsterdam, in Poeldijk (hier zat tot voor kort het hoofdkantoor) en in het Deense Nyborg. Het wagenpark telt 35 vrachtwagens.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.