Moord Halil Erol vanavond in Opsporing Verzocht

De in 2010 vermoorde Halil Erol (Rechten: archief RTV Drenthe)
De in 2010 vermoorde Halil Erol (Rechten: archief RTV Drenthe)
STEENWIJK - In verband met de moord op Halil Erol uit Steenwijk besteedt het televisieprogramma Opsporing Verzocht vanavond aandacht aan de zaak. De moord vond in 2010 plaats.
vanwege mogelijke betrokkenheid met de mysterieuze zaak.
Sinds maandag doorzoekt politie Oost-Nederland de voormalige woning van de vrouw aan de Doornbosheerd in de Groninger wijk Beijum. Daarbij is de volledige inboedel van de huidige bewoners weggehaald. Zij zijn tijdelijk op een ander adres ondergebracht, meldt RTV Noord.

Bloedsporen

Agenten doen in de woning forensisch onderzoek, in de hoop sporen te vinden die kunnen helpen bij het oplossen van de zaak. Politiewoordvoerder Jan Thijs van Hemmen kan niet zeggen of er al sporen zijn gevonden.

Lees meer: ​Politie: Vier dagen nodig voor doorzoeking huis in moordzaak Halil Erol

Volgens Van Hemmen wordt ook morgen nog onderzoek gedaan in en rond de woning. De politie hoopt daarnaast dat de uitzending van Opsporing Verzocht aanknopingspunten oplevert.

Vermist

De 34-jarige Halil Erol werd in februari 2010 als vermist opgegeven. De maand erop werd zijn auto brandend teruggevonden bij de Hortus in Haren. In juni van dat jaar werden zijn armen en benen gevonden in de buurt van Steenwijk.
In 2013 werden op andere locaties in Nederland nog meer lichaamsdelen van Erol gevonden.
Opsporing Verzocht wordt vanavond om 20:35 uur uitgezonden op Nederland 1.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.