Treed in de sporen van de wolf op het Wolvenspoor

Zo'n twee jaar geleden liep hier een wolf rond. Nu kun je zelf in het spoor van de wolf treden op het wandelpad het Wolvenspoor. De wildernisroute start in Schoonloo en is vandaag geopend.
Boswachter Arjan Postma, bekend van zijn tv-optredens bij onder andere RTL Late Night en De Wereld Draait Door, heeft de wandelroute geopend. Hij deed dit samen met de kinderen van OBS de Drift uit Grolloo.

Wolvenspoor

De wandelroute is vijf kilometer lang en loopt dwars door het Hart van Drenthe. De boswachters laten dit natuurgebied met rust waardoor een verwilderd landschap ontstaat.
Het pad loopt door woest bos, langs veentjes en heidevelden en over houten vlonders. Om op het pad te blijven, volg je de wolvenpootjes. Je moet wel goed ter been zijn.

ROEG!

Meer over de wolvenroute zie je bij Loes en boswachter Evert Thomas in ROEG! Samen met de kinderen van kinderdagverblijf Ot en Sien volgen zij de route van de wolf.
Loes en Boswachter Evert Thomas lopen in ROEG! ook de wolvenroute.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.