FC Emmen gaat gehavend voor vier op een rij

VOETBAL - FC Emmen kampt met flinke personele problemen in aanloop naar het duel tegen Telstar van morgenavond. Door de namen van Mario Bilate, Henk Bos, Josimar Lima en Joris Voest stond al een streep en daar kan de naam van Jeroen Veldmate aan toegevoegd worden. De centrale verdediger kampt met een enkelblessure.

Ook het meespelen van Michiel Hemmen is onzeker. De spits, die in de laatste drie duels twee keer matchwinner werd, is ziek. "Maar we houden nog een slag om de arm. Hij had geen koorts, dus we hebben goede hoop dat hij er toch bij kan zijn." 

Chacon en Loen
Mocht ook Hemmen niet kunnen spelen dan zal Michael Chacon zijn vervanger zijn, terwijl Youri Loen voor Veldmate in de ploeg komt. 

Lees ook: Dick Lukkien hoopt op contractverlening bij FC Emmen

Naar plek 5 of 4 
FC Emmen kan in Velsen-Zuid de vierde zege op rij boeken. De huidige nummer nummer 6 stijgt bij een overwinning, in ieder geval tot maandagavond, naar plek 5 en zelfs plek 4 is mogelijk (al is Emmen daarvoor wel afhankelijk van De Graafschap, dat op bezoek moet bij Almere City FC)

Telstar 
Telstar is bezig aan een prima seizoen. De ploeg van trainer Mike Snoei staat 7e met evenveel punten als Emmen. Toch gaat het de laatste weken wat minder met de 'Witte Leeuwen', want in de laatste vier duels pakte Telstar slechts drie punten. Maar dat deed wel de ploeg wel tegen de koploper in de Jupiler League, NEC (3-2 winst). 

LIVE Radio Drenthe
Telstar - FC Emmen is live te volgen op Radio Drenthe. De uitzending begint, net als de wedstrijd, om 20.00 uur. 

Meer over dit onderwerp:
FC Emmen Emmen voetbal Jupiler League
Deel dit artikel: