Stelling: Ik ben gek op al die ranglijstjes aan het eind van jaar

Appongeluk is het Woord van het Jaar (Rechten: ANP Xtra/Lex van Lieshout)
Appongeluk is het Woord van het Jaar (Rechten: ANP Xtra/Lex van Lieshout)
ASSEN - Politicus van het Jaar, Top 2000, Album van het Jaar, Plaat van het Jaar en de Sportman en -vrouw van het Jaar. We worden aan het eind van het jaar bestookt met allerlei lijstjes en verkiezingen.
Vanochtend werd bekend dat appongeluk het Woord van het Jaar is. Appongeluk kreeg in de verkiezing van de Dikke van Dale meer stemmen dan fipronilei en regenboogtaal.
Van Dale omschrijft appongeluk als 'een ongeval waarbij een verkeersdeelnemer betrokken is die tijdens het ongeval aan het appen was'.

Stelling

Wat vind jij van al deze verkiezingen aan het eind van het jaar? Vind je ze leuk om te lezen? Of interesseren ze jou niets?

Leste Ronde

Meepraten over de stelling van vandaag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 en 18.00 uur naar 0592-331188 of laat uw reactie achter op Facebook.com/RTVDrenthe.

Vorige stelling

Gisteren vroegen we of jij dit jaar kerstkaarten gaat versturen: 62 procent van de deelnemers geeft aan kaarten te versturen en 38 procent doet dat dit jaar niet. In totaal brachten 3.547 mensen hun stem uit.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.