Wat is de mooiste natuurfoto van 2017? Stem nu!

Het afgelopen jaar deelden jullie massaal natuurfoto's met ons, waarvan we een selectie plaatsen op Instagram. Nu het jaar ten einde loopt, is het tijd om te kijken wat de populairste foto's van 2017 zijn.
Zodra het einde van het jaar nadert is het voor Instagrammers weer tijd om de negen meest gelikete foto's van het afgelopen jaar te plaatsen. Ook wij hebben de negen populairste foto's op een rij gezet. Maar dat is niet het enige, wij zijn ook op zoek naar de mooiste foto van 2017. Welke dat wordt, dat bepaal jij!

roegtv

Wat kregen we het afgelopen jaar veel foto’s van jullie! Dit zijn de negen meest gelikete foto’s van het afgelopen jaar! Welke vind jij het mooist? Stemmen kan op onze website (link in bio). De foto met de meeste stemmen wordt afgedrukt op canvas! #mooidrenthe 🍁📸 #bestnine2017


Hieronder staat een lijst met de negen beste foto's. Stem op jouw favoriete foto. Op 31 december om 15.00 uur maken wij de winnaar bekend. En de prijs? De winnaar krijgt zijn beste foto afgedrukt op canvas. 

Deel dit artikel: