Berry Zandink ook volgend seizoen trainer van MSC

Berry Zandink is ook volgend seizoen trainer van MSC (Rechten: archief SWZ Sneek)
Berry Zandink is ook volgend seizoen trainer van MSC (Rechten: archief SWZ Sneek)
VOETBAL - Berry Zandink is ook in het nieuwe seizoen trainer van zondaghoofdklasser MSC-Amslod uit Meppel. De trainer uit De Blesse is bezig aan zijn eerste seizoen bij MSC, die halverwege het seizoen 6e staat in de hoofdklasse A.
Zandink kwam vorig seizoen over van hoofdklasser SWZ Boso Sneek. MSC-voorzitter Arjan Jonkers, die het nieuws van de contractverlenging zondag bekendmaakte tijdens de nieuwjaarsreceptie, is blij met het aanblijven van de hoofdtrainer. "Berry Zandink manifesteert zich als iemand die weet hoe je in de hoofdklasse hoort te spelen en weet met onze nieuwe selectie goed te presteren. Daarnaast is de samenwerking prettig en is Berry een aardige, aimabele man, die uitstekend past binnen onze vereniging."

Koning nieuwe trainer MSC-zaterdag

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd ook duidelijk wie Yves Heskamp bij de wit-zwarten opvolgt als trainer van de zaterdagtak van de vereniging. De onlangs bij FC Meppel op een zijspoor gezette Bernard Koning staat volgend jaar aan het roer bij de zaterdagvijfdeklasser. Koning is oud-eerste elftalspeler van MSC en trainde in het verleden verschillende jeugdteams van de Meppeler Sport Club.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl