Olhaco-coach Luider is het zat: 'Vanaf nu op mijn manier'

VOLLEYBAL - Dennis Luider gooit het roer om bij het zwalkende Olhaco. Dat stelt de coach na de achtste opeenvolgende nederlaag van de Hoogeveners in de Topdivisie.

Olhaco was zaterdagavond kansloos tegen DIO/Bedum. De Drentse ploeg ging op Groningse bodem met 3-0 onderuit (25-16, 25-13, 25-21). "We zijn afgedroogd", stelt Luider vast. "We zaten geen moment in de wedstrijd. In de tweede set heb ik drie spelers gewisseld en in de derde set het hele team. De jongens moeten beseffen dat we nog vol aan de bak moeten om in de Topdivisie te blijven."

Olhaco staat met elf punten uit twaalf wedstrijden op de voorlaatste plek. De voorsprong op hekkensluiter Compaen is drie punten. "Morgen zal ik met de ploeg praten", zegt Luider. "Vanaf nu gaan we het op mijn manier doen. Ik ga de komende tijd met een vast basisteam de competitie in. Dat zal consequenties hebben voor enkele spelers, maar er moet wat gebeuren."

Kritisch
Luider toonde zich vorig jaar ook al kritisch op zijn spelers. Zo voelde hij zich na de 3-0 nederlaag tegen Tilburg in de steek gelaten door zijn team. Volgens Luider hielden de spelers zich toen niet aan de gemaakte afspraken.
Meer over dit onderwerp:
Olhaco Dennis Luider Volleybal Hoogeveen
Deel dit artikel: