HZVV heeft aan twee treffers niet voldoende tegen Staphorst

HZVV redt het niet tegen Staphorst (archief
HZVV redt het niet tegen Staphorst (archief © RTV Drenthe
VOETBAL - HZVV heeft naast een goed resultaat gegrepen in de uitwedstrijd tegen Staphorst. De ploeg van het trainersduo Gert van Duinen/Harold Brunsting verloor met 3-2.
Bekijk hier:
Hoofdklasser HZVV schoot in Overijssel uitstekend uit de startblokken. Reza Hosseini bezorgde de gasten uit Hoogeveen al in de zevende minuut de 0-1. Staphorst maakte die schade echter nog voor de pauze ongedaan. Martijn Brakke nam de gelijkmaker voor zijn rekening, waarna Mike Reuvers voor de 2-1 zorgde.

Brakke beslissend

Een kwartier voor tijd leek Alex Zomer de Drentse equipe een puntje te bezorgen door de 2-2 te maken. Slechts enkele minuten later besliste Brakke toch anders. Met zijn tweede goal van de middag tekende hij voor de 3-2 eindstand.
HZVV had de competitie vorige week hervat met een gelijkspel tegen Genemuiden. Het duel met de koploper eindigde, evenals de eerdere uitwedstrijd, in 0-0. HZVV staat op de negende plaats van de rangschikking.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl