Noordscheschut start 2018 met zege bij Zeerobben

André Mulder wint met Noordscheschut (archief
André Mulder wint met Noordscheschut (archief © RTV Drenthe
VOETBAL - Noordscheschut heeft de volle buit overgehouden aan de eerste competitiewedstrijd in 2018. De manschappen van trainer André Mulder wonnen in de 1e klasse E met 1-2 bij het hoger geklasseerde Zeerobben.
Bekijk hier:
Noordscheschut moest in Harlingen al vroeg een tegentreffer toestaan. Frank ten Hoeve zette Zeerobben in de zesde minuut op 1-0. Noordscheschut kwam dankzij een van richting veranderd schot nog in de eerste helft op gelijke hoogte. Jos Kroezen kreeg het doelpunt op zijn naam.
De 1-1 bleef in de tweede helft geruime tijd op het scorebord staan, maar in het laatste kwartier grepen Noordscheschut alsnog de winst. Melvin Mol kroonde zich tot matchwinner. Noordscheschut staat na dertien wedstrijden op de zevende plek van de ranglijst.

Laatste maanden

Mulder is overigens bezig aan zijn laatste maanden bij de Schutters. Marc van Meel neemt na dit seizoen zijn taken over. De coach uit Groningen is momenteel clubloos, maar stond vorig jaar aan het roer bij PKC'83.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl