Effectief FC Klazienaveen nadert koppositie

VOETBAL - FC Klazienaveen kan de koppositie in de tweede klasse J ruiken. Tegen gemeentegenoot Drenthina schreef de thuisploeg drie punten bij, terwijl lijstaanvoerder Pelikaan S struikelde.
Bekijk hier:
In een aantrekkelijke eerste helft sprong FC Klazienaveen effectief om met de kansen. In het eerste kwartier vonden Lambers en Bloemberg het net. Aan de goal van laatstgenoemde ging geklungel bij de gasten uit Emmen vooraf.

Plaatje

Na rust bracht Kees Plaatje de spanning snel terug. De Drenthina-aanvaller vertikte zestig seconden later ook de 2-2 tegen de touwen te werken. Waar FC Klazienaveen zich beperkte tot verdedigen, waren de Emmenaren niet bij machte FC Klazienaveen pijn te doen.

Pelikaan S

Door de zege is de formatie van Casper Goedkoop een punt van de koppositie verwijderd. Op eigen veld ging Pelikaan S verrassend onderuit tegen Omlandia (0-2). Over een week treffen beide ploegen elkaar in Groningen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl