80 tips over moord op Ralf Meinema

80 mensen reageerden op de oproep van de politie voor meer informatie over de dood van Meinema (Rechten: Persbureau Meter)
80 mensen reageerden op de oproep van de politie voor meer informatie over de dood van Meinema (Rechten: Persbureau Meter)
STIELTJESKANAAL - De politie heeft tot nu toe tachtig tips binnengekregen over de dood van Ralf Meinema uit Klazienaveen.
De politie vroeg in het televisieprogramma Opsporing Verzocht om hulp bij het oplossen van de moord.

Kofferbak

De 31-jarige Meinema werd op vrijdag 31 maart gevonden in de kofferbak van zijn auto, een zwarte Mercedes SE300 uit 1986. Er is een vermoeden dat Meinema kort voor zijn dood bij iemand verantwoording moest afleggen.
Lees meer: Moord op Rald Meinema omgeven door raadsels
Gouden tip
Op de politiebureaus van Emmen en Klazienaveen zijn in de maanden na Meinema's dood anonieme handgeschreven brieven bezorgd. De politie wil graag in contact komen met de man of vrouw die deze brieven heeft geschreven. Voor de gouden tip die leidt naar de oplossing van de kofferbakmoord, staat een beloning van 15.000 euro klaar.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl