Verdachte kofferbakmoord opnieuw langer vast

De auto van Ralf Meinema in het Stieltjeskanaal, zijn ontzielde lichaam lag in de kofferbak (foto; Persbureau Meter)
De auto van Ralf Meinema in het Stieltjeskanaal, zijn ontzielde lichaam lag in de kofferbak (foto; Persbureau Meter)
ASSEN/EMMEN - De 39-jarige man die opgepakt is voor de moord op Ralf Meinema blijft dertig dagen langer vastzitten. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).
De man wordt verdacht van betrokkenheid bij
. Hij werd op 14 februari in zijn woning aangehouden op een woonwagenkampje in de wijk Rietlanden in Emmen. In de wijk waar werd in de nacht voor de moord het laatste signaal opgevangen van de mobiele telefoon van Ralf Meinema.
De verdachte zit momenteel in beperking. Dat houdt in dat hij geen contact met de buitenwereld mag hebben. Het is de man alleen toegestaan contact te hebben met zijn advocaat.
Lees meer: Man (39) opgepakt voor kofferbakmoord StieltjeskanaalEen woordvoerder van de politie laat weten dat het onderzoek naar de moord op Ralf Meinema nog in volle gang is. "We sluiten nog steeds niet uit dat er meer aanhoudingen volgen", aldus de woordvoerder.

Moord

Op 31 maart vorig jaar werd de 31-jarige Ralf Meinema uit Klazienaveen dood in de kofferbak van zijn auto gevonden. De auto lag half in het Stieltjeskanaal. Wat de aanleiding was voor de moord is nog steeds een groot raadsel.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl