Politiebureau Coevorden afgezet in verband met dode Holtheme

Het politiebureau in Coevorden was gisteravond afgezet (Rechten: Van Oost Media)
Het politiebureau in Coevorden was gisteravond afgezet (Rechten: Van Oost Media)
COEVORDEN - Het politiebureau in Coevorden is gisteravond afgezet geweest. Getuigen zagen linten voor het bureau aan de Krimweg hangen en meerdere politieauto's voor het gebouw staan.
Een politiewoordvoerder zegt dat de afzetting te maken had met de aanhouding van een verdachte in verband met de dode man die gisteravond in Holtheme werd gevonden.
Lees meer: 'Slachtoffer in Holtheme gevonden met schotwonden'In het gehucht vlak over de grens bij Coevorden zou sprake zijn geweest van een schietpartij. Rond zes uur werd een zwaargewonde man gevonden, die korte tijd later overleed.

Geschreeuw

Een man die vlakbij het politiebureau in Coevorden woont, zegt dat hij gisteravond geschreeuw heeft gehoord. Wat daar precies is gebeurd, wil de woordvoerder van de politie Noord-Nederland niet zeggen. De politie Oost-Nederland doet de woordvoering over de zaak.
Gisteravond is in Coevorden een man aangehouden die mogelijk betrokken zou zijn bij de zaak. Ook daarover is verder nog niks bekend. De politie Oost-Nederland komt naar verwachting later vandaag met meer informatie.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.