Dure nederlaag voor kwakkelend HZVV

HZVV staat opnieuw met lege handen (Rechten: RTV Drenthe)
HZVV staat opnieuw met lege handen (Rechten: RTV Drenthe)
VOETBAL - Hoofdklasser HZVV heeft geen einde weten te maken aan een tegenvallende serie. De club uit Hoogeveen kwam tot de vijfde keer op rij niet tot een overwinning. Het duel bij directe concurrent De Zuidvogels ging met 3-1 verloren.
Bekijk hier:
Niels van der Zaal bezorgde de thuisploeg enkele minuten voor rust de openingstreffer. Jan Hup hielp HZVV terug in de wedstrijd, maar De Zuidvogels kwam snel opnieuw voor. Hidde van Erkel nam de 2-1 voor zijn rekening. De equipe uit Huizen liet de overwinning daarna niet meer glippen. Stephen Campbell legde in de slotfase de 3-1 eindstand vast.

Omlaag kijken

Door het nieuwe verlies moet HZVV omlaag blijven kijken op de ranglijst. De Hoogeveners staan nog wel boven de degradatiestreep, maar het verschil met AZSV (de eerste ploeg onder de streep, die zoals het nu lijkt nacompetitie speelt) is maar twee punten. Bovendien heeft AZSV drie duels minder gespeeld dan HZVV.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl