FC Emmen-speler Veldmate: We waren gewoon slecht

VOETBAL - Het was dramatisch wat FC Emmen gisteravond liet zien tegen FC Dordrecht. De ballen werden veel te gemakkelijk ingeleverd, doelpunten werden vrijwel weggegeven en niemand in het veld kon het tij keren waardoor Emmen een kansloze 1-3 nederlaag leed.
De snelle 0-3, zeven minuten na rust bleek de nekslag al maakte Loen op fraaie wijze nog wel de 1-3.

Collectief falen

Een collectief falen van de mannen van Dick Lukkien die voorafgaand aan het duel liet weten een scherp elftal te willen zien, in aanvallend- en verdedigend opzicht.

'Je kan er veel woorden aan vuil maken, maar het was gewoon slecht'

Maar de avond kan korter worden samengevat, aldus Jeroen Veldmate. "Je kan er heel veel woorden voor gebruiken, maar we waren gewoon slecht"

'Ik had het hele elftal wel kunnen wisselen'
Lukkien had in de rust niet overwogen om een speler te slachtofferen. "Ik had iedereen wel kunnen wisselen. Ik vind het onnodig om een speler te slachtofferen. We moeten dit als volwassen kerels dragen, als een team. Nee, ik voelde er ook niets voor om een signaal af te geven door middel van wissels. We hebben dat signaal afgegeven in de rust. Daar hebben we aangegeven dat dit onacceptabel is."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl